Oferte locuri de munca top

Iluminat Public: 113 de dosare noi, aprobate

113 de dosare noi și 7 contestații au fost aprobate în cadrul Programului ”Iluminat Public”, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu (listă atașată).

Astfel, unitățile administrativ-teritoriale vor beneficia de fonduri pentru modernizarea sistemelor de iluminat public prin înlocuirea corpurilor de iluminat cu un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat cu LED.

Totodată, vor fi achiziţionate şi instalate sisteme de dimare/telegestiune, care permit reglarea fluxului luminos la nivelul întregului obiectiv de investiţii.

Pentru „Programul Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități” a fost publicată o nouă listă conținând 89 de dosare acceptate.

Pentru „Programul Rabla Clasic” au fost publicate 14 dosare acceptate pentru 20 autovehicule în valoare de 244.500 lei și 9 contestații aprobate pentru 134 autovehicule în valoare de 1.002.000 lei.

În cadrul „Programului Eficiență energetică în clădiri publice” a fost publicată o nouă listă care conține 4 dosare acceptate și 1 contestație aprobată.

Referitor la “Programul Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare finanțat” din PNRR a fost publicată o nouă listă conținând 3 dosare acceptate în valoare de 44.426.528 lei depuse de Urban S.A., Apă – Canal Ilfov S.A. și Serviciul Apă – Canal Lugașu De Jos pentru branșarea la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare a 4.753 de gospodării.

Hale noi, cu aproape 3,5 mii mp, in curs de autorizare

De asemenea, în cadrul „Programului Casa Verde Fotovoltaice” a fost publicată o nouă listă care conține 47 de contestații aprobate.

 

Descărcați aici

Cererile de finanțare aprobate în cadrul Programului iluminat public, în martie 2023

 

Login Required

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus