Oferte locuri de munca top

Iasi: Lucrari in desfasurare

In Iasi reabilitarea strazilor continua de data aceasta cu lucrari in zona George Enescu, pentru largire si modernizare. In afara strazii George Enescu, vor mai fi reabilitate strada Golia si stradela Armeana.
In acelasi timp se schimba pavajul din fata Teatrului National ca demers premergator in proiectul care faciliteaza accesul catre centrul orasului. Acest proiect a fost estimat la 2,5 milioane de euro si implica o serie de reabilitari de strazi printre care se numara: Costache Negri, Armean, Sf. Sava, Agatha Barsescu, Dancu, Vovidenie, Vasile Stroescu, Maestrul Ion Baciu , Matei Millo, Barboi.
Tot in faza de implementare se afla si proiectul pentru reabilitarea manastirii Golia. Prima parte a proiectului presupune lucrari de amenajare peisagistica si urbana a imprejurimilor cu refacerea carosabilului; a doua parte a proiectului „presupune si refacerea a 2.500 mp de pictura murala si a 190 mp de iconostas. Investitia este finantata in mare parte din fonduri europene nerambursabile”, potrivit autoritatilor locale. Proiectul de reabilitare a fost estimat la 18 milioane de lei.

Sus