Oferte locuri de munca top

Holcim preia o statie de betoane

Întrucât nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal, Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Holcim (România) SRL preia o stație de betoane mobilă.

Este vorba de stația din Florești, județul Cluj, care aparține Betonexpres SRL.

Holcim (România) se ocupă, în principal, cu fabricarea cimentului. Compania produce și comercializează ciment, betoane, agregate, lianți rutieri și filler de calcar.

Holcim (România) SRL este societatea mamă a grupului de companii Holcim România, specializat în producerea de materiale de construcții, care include și societatea Somaco Grup Prefabricate SRL.

Betonexpres SR. activează pe piața de fabricare a betonului și prestează, de asemenea, servicii de transport beton prin flota de betoniere pe care o deține, precum și pompare beton cu autopompe sau pompe staționare.

Documentatie de atribuire a unui important contract va fi modificata

Potrivit celor mai recente date firma din Florești, administrată de Horațiu Popa, a realizat în 2021 o cifră de afaceri de circa 20,5 milioane de lei cu un număr mediu de 24 de angajați.

Holcim România (deținută de filiala din Germania a grupului elvețian Holcim) a realizat în 2021 o cifră de afaceri de peste 1,74 miliarde de lei cu un număr mediu de 781 de angajați.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus