Oferte locuri de munca top

Helios Phoenix anunta noi investii in Romania

2489.JPG Spatiile logistice din Olympian Parks sunt ocupate in proportie de 100%, iar proprietarul proiectelor, Helios Phoenix, a anuntat planuri de extindere cu peste 20.000 mp.
Olympian Park Brasov ofera 17.880 mp de spatii de depozitare si este ocupat integral inca din toamna anului 2013. Printre chiriasii proiectului se numara Rolem (6.000 mp), Terwa (3.600 mp) si KHD (6.000 mp).
Proiectul de 27.280 mp dezvoltat in Timisoara a fost livrat pe piata in trimestrul II al anului 2011 si a atins in luna februarie a acestui an gradul de ocupare de 100%, dupa ce furnizorul de solutii pentru industria energetica AMSC a inchiriat un spatiu cu suprafata de 2.700 m.p. Proiectul mai gazduieste producatorul de echipamente electronice TT Electronics (15.000 mp) si operatorul logistic KLG Europe (7.300 mp).
Ca urmare a cererii chiriasilor existenti, Helios Phoenix a decis extinderea parcului din Timisoara cu o unitate built-to-suit de 20.000 mp. si intentioneaza sa extinda si parcul industrial din Brasov cu circa 5.000 mp. La Timisoara, lucrarile de constructie au inceput deja si vor fi finalizate in trimestrul 2 2015.
Athos Myrianthous, Development Director in cadrul grupului Helios Phoenix, a declarat: „Platformele Olympian au fost bine primite de catre chiriasi, iar votul lor de incredere este demonstrat de decizia de a-si continua planurile de expansiune in cadrul dezvoltarilor companiei. In prezent, intentionam sa demaram proiecte in Cluj si Constanta si suntem pe cale sa ne repozitionam in Bucuresti dupa vanzarea Innovation Business Park.”
Portofoliul industrial Olympian Parks cu o suprafata existenta totala de 45.000 mp, detinut initial de GE Capital Real Estate impreuna cu Helios Phoenix, a intrat anul trecut in proprietatea integrala a grupului Helios Phoenix, ca urmare a deciziei GE Real Estate de a se retrage din Europa de Est. Colliers International este property manager pentru cele doua parcuri logistice, dupa ce a castigat mandatul in a doua jumatate a anului 2011.

Sus