Oferte locuri de munca top

Hagag va finaliza proiectul rezidential de pe platforma Izolatorul

Proiectul rezidențial în curs de dezvoltare, situat în zona de est a Bucureștiului, Sectorul 2, pe șoseaua Electronicii nr 9, pe platforma fostei fabrici „Izolatorul”, a fost preluat de către investitorii israelieni de la Hagag Development Europe.

Ansamblul va cuprinde locuințe destinate segmentului mediu al pieței și va fi dezvoltat în două faze de construire.

În prezent este în curs de derulare faza I a acestui proiect, lucrările de execuție a structurii de rezistență fiind în curs de finalizare.

În această fază urmează să fie realizate trei clădiri rezidențiale cu 13 niveluri (2Subsoluri + Parter + 10 Etaje) și un bloc cu opt niveluri (2Subsoluri + Parter + 5Etaje). Viitoarele blocuri vor cuprinde 273 de apartamente, 380 locuri de parcare și 2.000 mp de spații comerciale.

Finalizarea lucrărilor este programată pentru sfârșitul anului 2025.

Terenul pe care este dezvoltat proiectul Obor Est Residence, cu suprafață de peste 17.500 mp, a aparținut societății Izolatorul SA deținută în ponderi egale de antrenorul de fotbal Cosmin Olăroiu și de Roxana Tănase.

Odată finalizat, ansamblul va cuprinde șapte imobile cu 568 de unități locative de tip studio, două, trei și patru camere, deservite de 824 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Celor 50.000 de mp construiți de apartamente li se adaugă peste 5.000 mp de spații comerciale amplasate la parterul clădirilor rezidențiale.

“Ne uităm deja de mai bine de doi ani către zona de est a Bucureștiului, unde am identificat un potențial enorm pentru dezvoltare și ne bucurăm să putem adăuga în portofoliu acest nou proiect prin care ne extindem oferta rezidențială cu peste 500 de apartamente noi. Vorbim despre o zonă care, în ultimii trei ani, a înregistrat o evoluție semnificativă în ceea ce privește cererea. În același timp, vorbim despre o zonă unde stocul de unități locative este predominant învechit, cu foarte puține construcții noi. Așadar, avem încredere că H East Residence va aduce plus-valoare nu doar clienților care doresc să locuiască sau să investească într-un complex rezidențial nou și modern, situat într-o locație bine conectată, ci și zonei în ansamblu”, spune Yitzhak Hagag, Cofondator și acționar principal al Hagag Development Europe.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2024

Sus