Oferte locuri de munca top

Guvernul se grabeste sa faca PPP pentru autostrada Comarnic – Brasov

 După ce a renunțat la colaborarea cu Banca Mondială pentru proiectul de construire a autostrăzii Comarnic – Brașov, iată că Guvernul se grăbește să facă demersurile pentru realizarea acestuia cu un partener privat.

O Hotărâre de Guvern privind studiul de prefezabilitate pentru realizarea autostrăzii Comarnic-Braşov în parteneriat public-privat ar putea fi adoptată în prima şedinţă de Guvern, după cum a anunțat, joi seara, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, la postul de televiziune Antena 3.

Această Hotărâre de Guvern este deja în circuitul de avizare, a spuns Șova, menționând că proiectul de HG a fost promovat de Comisia de Prognoză şi a ajuns la Ministerul Transporturilor.

„În două zile studiez documentaţia şi dau avizul sau aduc corecturile corespunzătoare, probabil mai e şi Ministerul Finanţelor Publice”, a mai spus Lucian Şova.
Viorica Dăncilă a precizat, cu ocazia prezentării bilanțului pe șase luni al Guvernului, că au fost deja aprobate patru proiecte majore în domeniul infrastructurii de transport. “Primul, şi poate cel mai important proiect dintre ele, este autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov, al cărui studiu de fundamentare a intrat deja în primă lectură, chiar în ultima şedinţă de Guvern şi avem toate şansele ca până în septembrie să organizăm licitaţia de atribuire”, a afirmat Dăncilă.

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus