Solplanet x AeroFix

Guvernul acorda fonduri pentru reabilitarea a doua spitale

Spitalul Baneasa_3Guvernul a aprobat in sedinta de saptamana aceasta  o hotarare prin care transfera 10 milioane de lei pentru lucrari de extindere si modernizare a doua spitale.
Obiectivele vizate sunt Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu” , pentru care Guvernul a virat Consiliului Judetean Timisoara 5 milioane de lei si Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud , unde vor merge alte 5 milioane.
In prezent la Spitalul din Timisoara este in desfasurare un proiect de extindere in valoare de aproape 40 de milioane de lei care a inceput in aceasta vara si are termen de finalizare luna mai 2016. Lucrarile presupun extinderea spitalului si demolarea anexelor.
In cadrul Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud se afla in implementare un proiect de 36 de milioane de lei, bani care vor fi investiti in modernizarea si echiparea ambulatoriului, modernizarea a 107 cabinete si peste 50 de spatii administrative. Banii provin din fonduri europene, de la bugetul de stat si bugetul local. Proiectul are o durata de implementare de 16 luni si ar trebui finalizat in prima parte a lui 2016.

Sus