Oferte locuri de munca top

Guvernul a aprobat Memorandumul pentru eficientizarea sistemului de transport feroviar

Guvernul a aprobat in sedinta din aceasta saptamana Memorandum-ul cu tema „Masuri pentru eficientizarea sectorului de transport feroviar al Romaniei necesare pentru aprobarea Master Planului General de Transport al Romaniei”.
Pe ordinea de zi a executivului s-au mai aflat si un proiect de hotarare privind declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata care constituie coridorul de expropriere al lucrarii de utilitate publica de interes national „Reabilitare DN 79 Arad-Oradea km 4+150 -km 115+923”.
In sedinta de Guvern s-au mai discutat si un proiect de hotarare pentru modificarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonantei Guvernului nr. 20/1994 privind masuri pentru reducerea riscului seismic al constructiilor existente, republicata, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 1364/2001.
Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea anexei la Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.198/2005 privind constituirea, alimentarea si utilizarea Fondului de Intretinere, inlocuire si dezvoltare pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii serviciilor publice care beneficiaza de asistenta financiara nerambursabila din partea Uniunii Europene a constituit de asemenea un punct pe ordinea de zi.

Sus