Oferte locuri de munca top

Gruia Stoica preia Electromontaj Carpati SA

Tranzacția prin care furnizorul de soluții de transport internațional, Grampet Logistics SRL, firmă deținută de omul de afaceri Gruia Stoica, va prelua Electromontaj Carpați SA este analizată de Consiliul Concurenței.

Grampet Logistics SRL, furnizează soluții de transport în Europa și în Asia și integrează diferite moduri de transport și servicii auxiliare în lanțul logistic, oferind servicii personalizate.

Compania este membră a grupului Grampet, activ în principal pe piața serviciilor de transport de mărfuri, cu precădere transport feroviar, și a activităților conexe.

În 2022 a realizat o cifră de afaceri de 94,91 milioane lei și un profit net de 26,85 milioane lei cu un număr mediu de 3 angați.

Din grupul Grampet mai fac parte și Logistică Feroviară, Rolling Stock Company, Eurorail Logistics Germany, Eurorail Company Moldova, Eurorail Ukraine, GFR Logistic Brazi și Grampet Intermodal.

Electromontaj Carpați SA are ca obiect principal de activitate lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru electricitate și telecomunicații.

Compania a fost înființată în noiembrie 1949, odată cu debutul programului de electrificare a României, ca întreprindere zonală – Întreprindere de Stat Electromontaj în cadrul Ministerului Industriei.

Electromontaj Carpați SA din Sibiu este listată la Bursa de Valori București.

A realizat în 2022 o cifră de afaceri de circa 51,15 milioane de lei și un profit net de peste 1,78 milioane lei, cu un număr mediu de 195 de angajați.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus