Oferte locuri de munca top

Gran Via finalizeaza vanzarile ultimelor 300 de apartamente din cadrul Timisoara 58

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate anunță finalizarea vânzărilor ultimelor 300 de apartamente din cadrul proiectului Timișoara 58, marcând totodată încheierea dezvoltării acestui proiect, pe un teren în suprafață de 3,2 hectare, fosta platformă Frigocom, la intersecția bvd Timișoara cu strada Moinești, la 15 minute de stația de metrou Gorjului.

Întreaga investiție în dezvoltarea noului cartier depășește 45 de milioane de EUR, însumând terenul, infrastructura, cele șapte blocuri cu 800 de apartamente, locurile de parcare și spațiile comune.

Timișoara 58 este primul proiect din portofoliul Gran Via România: în decurs de opt ani am schimbat total aspectul fostei zone industriale Frigocom într-o comunitate cu 800 de familii tinere, care și-au început o nouă viață în ansamblul nostru”, spune Antoanela Comșa, director general al Gran Via România.

Dezvoltarea proiectului a început în 2013, derulându-se pe parcursul a patru etape. Construcția ultimei faze (300 de apartamente) a fost livrată în decembrie 2020, iar procesul de vânzare s-a încheiat la finalul lunii aprilie.

 

DESPRE GRAN VIA:  Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale, ce au schimbat în bine fața orașului. Dezvoltatorul a finalizat în București peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) și Aviației Apartments, în sectorul 1. În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia. Mai multe informații pe www.granvia.ro

Sus