Oferte locuri de munca top

Gradinitele din Brasov sunt pregatite pentru noul an scolar

untitledPrimaria Brasov a finalizat lucrarile la toate cele 40 de gradinite din oras. Saptamana viitoare vor fi incheiate si lucrarile la scoli si licee.
In municipiul Brasov functioneaza 86 unitati de invatamant, din care 46 gradinite, 18 scoli generale si 22 Licee/colegii.
Lucrarile de reparatii au cuprins: zugraveli interioare in sali de clasa, holuri si grupurisanitare, reparatii lambriu si parchet, reparatii instalatii electrice si sanitare, reparatii acoperis,  reparatii exterioare la fatade si imprejmuiri, amenajare rampe si grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilitati.
In exteriorul cladirilor s-au finalizat lucrarile de asfaltare curti, terenuri de sport si la alei. Gradinita nr. 1 a fost relocata dupa ce cladirea in care a functionat pana in acest an aceasta gradinita a fost cedata fostilor proprietari. O alta cladire situata pe strada Tampa a fost reamenajata pentru a deveni adecvata destinatiei de gradinita.
S-au realizat urmatoarele lucrari:refacerea finisajelor interioare (zugraveli, lacuit parchet, reparatii lambriuri); s-au executat lucrari de reabilitare a instalatiei sanitare, instalatie electrica, instalatia de incalzire, s-au montat obiecte sanitare adecvate varstei prescolare; refacerea partiala a finisajelor exterioare si a imprejmuirii (gard, poarta de acces); amenajare cabinet medical si isolator; amenajare loc de joaca pentru copii.

Sus