Oferte locuri de munca top

Globalworth a imprumuta 46 mil euro pentru Renault Bucharest Connected

Globalworth a obținut un credit de finanțare de 46 de milioane de euro de la Banca Comercială Română (BCR), sumă ce va fi investită în dezvoltarea proiectului de birouri Renault Bucharest Connected.

Renault Bucharest Connected, viitorul sediul al Groupe Renault România,se află în construcție, urmând să fie finalizat în prima parte a anului viitor.

Structura clădirii a fost deja finalizată, fațadele sunt executate în proporție de 90% și se lucrează la finisajele interioare pentru o parte dintre etaje.

Proiectul va avea o suprafață de 47.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A și va include și un showroom pentru vehiculele Groupe Renault România, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne şi externe, dar și alte facilități precum un restaurant și un cabinet medical.

Globalworth este o companie de investiții imobiliare care activează în Europa Centrală și de Est (ECE), listată pe segmentul AIM al Bursei de Valori de la Londra.

În România, Globalworth este prezentă în București, Timișoara și Pitești, iar în Polonia, în orașele Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus