Oferte locuri de munca top

Globalworth a finalizat achiziţia Green Court A

tower-centre-internationalGlobalworth Real Estate a finalizat achiziţia primei clădiri Green Court prin preluarea a 100% din acţiunile Beta Property Development.

Compania a plătit către Skanska 42 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al Globalworth.

Green Court este o clădire de birouri clasa A, situată în apropierea Bucharest One, pe aceeaşi stradă cu Nusco Tower şi Gara Herăstrău. A fost evaluată la 45,6 milioane de euro în luna decembrie 2014.

Clădirea are o suprafaţă închiriabilă de peste 19.000 mp şi a fost inaugurată în luna octombrie 2014. În prezent este închiriată în proporţie de 100%  pe termen lung către Schneider Electric şi Orange Romania.  Imobilul a primit certificarea LEED Gold.

Globalworth este controlată de dezvoltatorul şi omul de afaceri grec Ioannis Papalekas şi se concentrează pe investiţii pe termen lung pe piaţa imobiliară din România. Compania a mobilizat investiţii cu o valoare totală de aproximativ 477 de milioane de euro pe piaţa imobiliară românească în 2014.

Achiziţia încheie seria de trei clădiri de birouri cumpărate la sfârşitul anului trecut, investiţii estimate la 150 de milioane de euro.

Sus