Oferte locuri de munca top

Giurgiu: 4 milioane de euro pentru refacerea scolilor

RIMG0110In perioada de alocare financiara 2007-2013 in al doilea apel de proiecte pentru infrastructura educationala  in judetul Giurgiu au fost depuse in total sase cereri de finantare, ce au o valoare totală solicitata nerambursabila de peste 4,1 milioane de euro.
Astfel saptamana trecuta autoritatile din Giurgiu au primit primele fonduri europene pentru astfel de proiecte, destinate obiectivului de investitii „Consolidare clădire Colegiul National Ion Maiorescu din Giurgiu”.
Proiectul este finantat din fonduri europene in cadrul domeniului de interventie 3.4 “Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua”, apelul 2. Valoarea investitiei se ridica la aproape 4 milioane de lei.
Lucrarile includ continuarea lucrarilor de consolidare a celor trei corpuri ale imobilului construit incepand cu 1896. “Vor fi executate lucrari de consolidare si instalatii la corpurile C1 si C3 si se vor finaliza lucrarile de interventii asupra fatadelor la corpul C2”, potrivit unui comunicat al Adr Muntenia.
La nivelul regiunii Sud Muntenia au fost depuse incepand cu luna martie 67 de cereri de finantare prin care se solicita fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea infrastructurii de invatamant in valoare totala de peste 370 de milioane de lei.

Sus