Oferte locuri de munca top

Gheorghe Iaciu a demarat lucrările de reconversie la Moldova Mall

proiect Moldova Center-ziLucrările de reconversie a centrului comercial Moldova Mall din Iaşi într-o clădire cu destinaţia de spaţii de birouri şi retail au demarat în această săptămână. Gheorghe Iaciu, omul de afaceri ce a preluat imobilul la începutul acestui an, va investi 10 milioane euro în acest proiect.

Dupa obţinerea recentă a autorizaţiei de construcţie, săptămâna aceasta încep lucrările la reconversia Moldova Mall, clădirea cu regimul de înălţime de P+6E amplasată hipercentral pe strada Palatului nr.1, într-un centru de birouri şi retail.

Moldova Center va avea o suprafaţă închiriabilă totală de 14.500 mp, dintre care 11.600 mp sunt destinaţi spaţiilor de birouri, cu o generoasă suprafaţă închiriabilă de aproximativ 2.350 mp pe etaj.

Am avut grijă ca proiectul de arhitectură şi amenajare să includă cele mai bune specificaţii tehnice. Moldova Center se adresează unor categorii de companii care îşi doresc un sediu hipercentral, eficient, cu dotări moderne. Proiectul are toate premizele să devină o emblemă a oraşului.” a declarat investitorul privat Gheorghe Iaciu, proprietarul proiectului, privind decizia de a investi în reconversia clădirii.

Birourile de clasă A ocupă etajele 2-6 ale clădirii la care se adaugă o zonă de retail, situată la parter şi etajul 1, în care se află spaţii comerciale, restaurante, diverse servicii, facilităţi banking, magazine de modă, bijuterii şi cosmetice, precum şi un supermarket.
Proiectul dispune de 230 locuri de parcare pentru autovehicule şi 80 locuri de parcare pentru biciclete şi motociclete.

Imobilul beneficiază de finisaje şi dotări standard, încadrate în clasa A şi de o serie de tehnologii verzi, având ca obiectiv obţinerea certificarii BREEAM “Very Good”. Eficienţa şi consumul de energie scăzut ocupa un loc important în lista de priorităţi ale proiectului, astfel încât noile spaţii vor fi dotate cu sistem de iluminare cu LED, BMS, sistem modern de aer condiţionat şi ventilaţie şi se vor bucura de lumină naturală 360°, la toate etajele.

Finalizarea procesului de reconversie şi a lucrărilor de amenajare este estimată pentru prima jumătate a anului 2015.

Sus