Oferte locuri de munca top

Fostul patron al RTC intră în conducerea dezvoltatorului Veranda Mall

OR

Octavian Radu

Acţionarii Prodplast Imobiliare, dezvoltatorul proiectului Veranda Mall din zona Obor, au aprobat cu majoritate de voturi numirea în Consiliul de Administraţie a lui Radu Octavian Claudiu.
Octavian Radu este cunoscut mai ales datorită reţelei de magazine Diverta. El este fondatorul grupului de companii RTC, grup pe care l-a vândut în 2011 către fondul de investiţii suedez Oresa Ventures.
Octavian Radu este directorul general al Pan Management Grpup SRL, firma specializată în consultanţă de afaceri şi management.

Numirea vine ca urmare a încetării, prin renunţare, a mandatului în Consiliul de Administraţie a lui Andrei-Mihai Pogonaru, fiul omului de afaceri Florin Pogonaru, proprietar al Prodplast.
În luna februarie 2015 Andrei Pogonaru a demisionat şi din Consiliul de Supraveghere al Transelectrica unde firma tatălui său era acţionar.
Noul mandat al lui Radu Octavian Claudiu este valabil până la expirarea celorlalte mandate din Consiliu, respectiv 19 august 2016.
Proiectului Veranda Mall din zona Obor va necesita investiţii estimate la 60 de milioane de euro.  Noul mall va avea peste 100 de magazine şi 1200 de locuri de parcare precum şi un hypermarket Carrefour.

Sus