Solplanet x AeroFix

Forumul Roman de Eficienta Energetica 2015: “Dezvoltarea durabila in sectorul energetic roman”

GovnetImplementarea programelor de eficienta energetica ca parte integranta a urmatoarei etape in strategia energetica a Romaniei reprezinta o oportunitate in piata locala cu ramificatii la nivel  international. Acest subiect va constitui si punctul central al dezbaterilor din cadrul Forumului Roman de Eficienta Energetica 2015 organizat de catre Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice (ARPEE) si GOVNET Conferences in data de 8 Octombrie 2015, incepand cu ora 08:30 am, la Hotelul InterContinental din Bucuresti.

Cu ocazia acestei conferinte se va urmari identificarea si definirea cadrului economic pentru politicile romanesti in domeniul energiei din urmatoarea etapa de evolutie a sectorul energetic, din punct de vedere al sustenabilitatii, precum si identificarea modelelor si oportunitatilor de afaceri din sectorul energetic si domenii conexe acestuia in urmatoarea perioada, prin prisma politicilor de sustenabilitate asumate atat la nivel european, cat si national sau regional.

Un alt aspect important ce va fi abordat  il constituie identificarea surselor si modalitatilor de finantare disponibile pentru proiecte si afaceri sustenabile in sectorul energetic.

Reprezentanti ai autoritatilor romane si companii private ce au dezvoltat sau care doresc sa initieze proiecte proprii de eficienta energetica,se vor intalni in cadrul acestui eveniment interactiv  alaturi de consultanti si furnizori de echipamente si tehnologii.

Discutiile vor fi structurate pe trei paliere de activitate: legislatia romaneasca in domeniul eficientei energetice, tehnologii si solutii de implementare a proiectelor, precum si exemple de succes ale acestor proiecte din sectorul industrial.

Partenerii Forumului Roman de Eficienta Energetica 2015 sunt: ArcelorMittal, ALRO, AXPO, B-Team, Bitdefender, CEZ ROMANIA SA, Holcim, IMGB Doosan, Lubexpert, LUXTEN Lighting Company, Metrorex, OMV Petrom, Philips Lighting, Prakt Romania, Recolamp Association, Transelectrica s.a.

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei. In acelsi timp este si  organizator de evenimenteprin GOVNET Conferences. Obiectivul companiei este de a fi  o sursa competenta  de informatii si  analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in  Romania. Promovarea de parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri este un atribut esential prin care Govnet isi propune sa -si duca la indeplinire scopul.

Agenda evenimentului poate fi accesata aici: http://govnet.ro/Romanian-Energy-Efficiency-Forum-2015

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:

Adrian Ion

Publisher
Tel: 0372.900.670
adrian.ion@govnet.ro
www.govnet.ro

Sus