Oferte locuri de munca top

Fondul Local: Contracte de aproape 821 mil lei, semnate

36 de contracte de finanțare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență au fost semnate (listă atașată).

Valoarea totală a contractelor este de circa 821 milioane lei.

Contractele au fost încheiate între autoritățile publice locale din 36 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării.

Acestea au ca obiect achiziționarea de vehicule nepoluante și achiziționarea de puncte de încărcare pentru vehicule electrice.

Cele mai mari contracte semnate sunt:

* Modernizarea şi extinderea transportului public la nivelul zonei metropolitane a  Municipiului Bacău, județul Bacău91.672.045 lei;

* Modernizarea si dezvoltarea sistemului de transport public in Giurgiu si zona sa metropolitana cu impact asupra reducerii poluarii si cresterii sigurantei rutiere, prin achizitia de autobuze si microbuze electrice, județul Giurgiu – 78.714.121 lei;

* Achizitia de vehicule nepoluante (tramvaie) destinate transportului public Braila – Chiscani, județul Brăila 77.179.321 lei.

* Mobilitate urbană durabilă – tramvaie eficiente energetic pentru Municipiul Arad, județul Arad – 77.179.321 lei;

* Dezvoltarea sistemului de transport public ecologic prin achiziționarea de vehicule nepoluante și stații de încărcare, județul Alba – 76.130.737 lei.

TOPUL CONSTRUCTORILOR

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.012 contracte de finanțare, în valoare totală de 8,21 miliarde de lei, a precizat ministrul Dezvoltării.

 

Descărcați aici

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus