Solplanet x AeroFix

Fondatorul Flamingo construieste case in Corbeanca

1309.jpg Un complex de vile va fi dezvoltat pe un teren de 60 ha din comuna Corbeanca, judetul Ilfov. Investitorul este Dragos Cinca, fondator al retailerului de produse electrice si electrocasnice Flamingo. Cartierul va cuprinde locuinte individuale, duplex si qvadruplex. Suprafetele construite ale caselor incep de la 124 mp si ajung la 250 mp. Gradinile au o suprafata intre 120 mp si 230 mp.
Preturile locuintelor pornesc de la 69.000 euro pentru o casa cu doua dormitoare si 120 mp gradina si ajung la 139.000 euro pentru o casa cu patru dormitoare si o gradina de 250 mp.
Arhitectura a fost realizata avandu-se in vedere stilul traditional canadian si French Country, utilizand la exterior caramizi din lut ars, piatra, si accente de lemn subliniind asfel ideea de traditional pe care se bazeaza acest intreg ansamblu.
In zona Corbeanca urmeaza sa fie dezvoltat un nou complex comercial de peste 3000 mp. Cladirea va cuprinde spatii comerciale si locuri de recreere ca teren de sport, 2 piscine, locuri de joaca pentru copii, foisoare.

Sus