Oferte locuri de munca top

Firma de tamplarie, preluata de investitori institutionali

Producătorul de uşi şi ferestre din metal  EMI Equipement Maintenance Industrie S.R.L va fi preluat de Morphosis Capital Fund I Cooperatief U. A., Olanda, dl Jerome Robert Joseph France şi Belemi N.V., Belgia.

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care cele două companii cu capital privat străin intenționează să preia firma de tâmplărie.

Morphosis Capital Fund I Cooperatief U. A., Olanda, este un fond de investiţii care are ca obiectiv achiziționarea de participaţii în IMM -uri cu potenţial de creştere şi randament ridicat, cu precădere din sfera serviciilor medicale de nişă, a serviciilor destinate consumatorilor finali, în tehnologie ori servicii.

În România, Morphosis activează în următoarele domenii: servicii IT, respectiv de automatizare a soluţiilor de inter-schimb de documente corporative, servicii de asistenţă medicală specializată şi servicii de asistenţă medicală stomatologică.

Belemi N.V., Belgia, este o companie care desfășoară activități specifice holdingurilor.

Dl Robert Joseph France controlează mai multe firme în România, active în domenii, precum: activitatea de dezvoltare imobiliară, lucrări de instalaţii electrice prin intermediul Seral Management SRL, societate ce are ca obiect principal de activitate activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.

O noua unitate de productie materiale de constructii

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2021

Sus