Oferte locuri de munca top

Firma de constructii, preluata de dezvoltatorul imobiliar Impact

Preluarea de către dezvoltaotrul imobiliar Impact Developer & Contractor a unei firme de construcții a fost finalizată. Consiliul Concurentei a avizat favorabil tranzacția, ca fiind compatibilă cu un mediu concurenţial normal, iar Registrul Comerţului a înregistrat mențiunile privind transferul părților sociale și majorarea de capital realizată de Impact.

Astfel, Impact a preluat 51% din părțile sociale ale RCTI Company S.R.L. din Brașov și a majorat capitalul social al acesteia.

Valoarea tranzacţiei este de 14,4 milioane lei şi include atât pretul de cumpărare al părților sociale, cât si aportul la majorarea de capital social. Contractele au fost încheiate în data de 13 iulie 2022.

Pregatiri pentru realizarea unui centru comercial cu patru niveluri

Impact are în derulare cu RCTI Company contracte de antrepriză generală de peste 50 milioane euro, pentru construirea clădirilor din ansamblul Greenfield Băneasa, situat în nordul Capitalei.

Firma de construcții a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 93,41 milioane lei (mai mare cu 87% față de cea din anul anterior) și un profit de peste 3 milioane lei (+ 96%), cu un număr mediu de 118 angajați (-4%). Societatea era deținută de Radu-Mihail Totia (51%) și  Tudor Emil-Victor (49%).

Sus