Oferte locuri de munca top

Firma ce planuia dezvoltarea unui amplu proiect imobiliar, urmarita penal

Un amplu proiect imobiliar este în pregătire spre a fi edificat în București, dar firma de construcții care îl promovează a intrat în atenția procurorilor din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției.

Aceștia au anunțat că au dispus începerea urmării penale față de cinci persoane juridice – societăți comerciale cu sediul în municipiul București suspecte de implicare în lanțurile comerciale de fraudare a SC Economat Sector 5, dosar legat de fostul primar Marian Vanghelie.

Între acestea se numără și firma de construcții City Bistro Management SRL.
Procurorii au dispus sechestru asigurător asupra tuturor bunurilor mobile/imobile aflate în proprietatea acestei firme, precum și asupra sumelor de bani din toate conturile sale.
City Bistro Management a achiziționat în toamna anului trecul terenul 57.200 mp de pe strada Spataru Preda nr. 2, din Sectorul 5 al Capitalei.

Planurile sale vizau edificarea mai multor blocuri cu regim mare de înălțime, cu locuințe colective și spații comerciale la nivelele inferioare.

City Bistro Management SRL a avut, în anul 2020, o cifră de afaceri de aproape 224 milioane de lei și un profit net de peste 84 milioane de lei, cu un număr mediu de 2 angajați.
Celelalte firme asupra cărora procurprii DNA au extins urmărirea penală sunt Games&Sports Distribution Romania SRL, IDD Asset Management SRL, Daarm Partners SRL, Fortis Pugna SRL.
Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus