Oferte locuri de munca top

Finantarea lucrarilor de cadastru se prelungeste

A intrat în vigoare posibilitatea de prelungire a contractelor de finanțare a lucrărilor de înregistrare sistematică din țară, contracte inițiate de către unitățile administrativ-teritoriale. Modificările au fost publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, pentru contractele de finanțare încheiate în trimestrul II sau trimestrul III al anului 2019, termenul poate fi prelungit până la data de 30 iunie 2021 în cazul lucrărilor de înregistrare sistematică pentru care a fost emis Procesul-verbal de recepție cantitativă și calitativă aferent Livrării nr. 1 Documentele tehnice ale cadastrului – copie spre publicare până cel târziu la data de 31 decembrie 2020.

De asemenea, pentru contractele de finanțare încheiate în trimestrul IV al anului 2019 și în anul 2020, termenul poate fi prelungit până la data de 30 noiembrie 2021 în cazul lucrărilor cadastrale pentru care a fost emis Procesul-verbal de recepție cantitativă și calitativă aferent Livrării nr. 1 Documentele tehnice ale cadastrului – copie spre publicare până cel târziu la data de 31 mai 2021.”

Printre modificări a fost introdusă și prevederea prin care se va deconta 10% din prețul contractat pentru un imobil în cazul celor cu proprietari neidentificați, subiect al înscrierii provizorii a UAT.

Totodată, procesul-verbal de recepție cantitativă și calitativă a livrării Documentele tehnice ale cadastrului – spre publicare, respectiv Documentele tehnice ale cadastrului – finale, vor fi întocmite după noi modele (anexele pot fi găsite la finalul articolului).

 

Descărcați aici Ordinul ANCPI

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2021

Sus