Oferte locuri de munca top

Finantare si ofertanti pentru modernizarea unui bulevard din Galati

Contractul de modernizare a unui bulevard din municipiul Galați, pentru care concurează două asocieri de firme, va fi finanțat și prin Programul Anghel Saligny.

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea, au semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă și canalizare pe Bulevardul George Coșbuc, pe segmentul cuprins între str. Brăilei și str. Henry Coandă.

Proiectul „Modernizare Bulevardul George Coșbuc, Etapa I – lucrări rețele edilitare apă-canal” are valoarea de 37,7 milioane de lei și va fi finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Este un proiect important, prin care practic întreg Bulevardul George Coșbuc va fi adus la noi standarde. În această primă etapă vom realiza rețelele de apă și canalizare, urmând amenajarea părții carosabile, a trotuarelor și a spațiilor verzi”, a declarat Ionuț Pucheanu.

Licitația este în derulare

Primăria municipiului Galați a demarat deja procedura de licitație, ce vizează inclusiv partea de drum, pentru obiectivul „Modernizare Bulevardul George Coșbuc, Etapa I – lucrări drum și rețele edilitare apă-canal – proiectare și execuție”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 63,93 milioane de lei fără TVA.

Schimbari in elaborarea documentatiilor tehnice

În cadrul procedurii de achiziție publică au depus oferte:

* Asocierea Tancrad (lider), ADD Global Design SRL, Citadina 98, Lemacons, Oldroad Construct;

* Asocierea Gendav SRL (lider), Evrodor, Genymar 2008 SRL, Alitec Solution SRL.

Ofertele vor fi evaluate financiar până pe 13 august.

Proiectul în ansamblu pentru segmentul cuprins între străzile Brăilei și Henry Coandă prevede în principal următoarele: reabilitarea rețelei de apă; reabilitarea rețelei de canalizare; cămine de vizitare și refacere branșamente riverani; subtraversări ale străzilor; amenajarea părții carosabile; reamenajare trotuare; piste pentru bicicliști; amenajarea spațiilor verzi; lucrări de relocare și protecție aferente instalațiilor de semaforizare, rețele electrice aeriene (coborârea cablurilor in subteran); lucrări pentru preluarea și evacuarea apelor pluviale; amenajarea străzilor laterale pe o lungime de 25 de metri; realizarea semnalizării prin marcaje rutiere și indicatoare rutiere.

Cum ar putea fi modificat PNDL

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus