Oferte locuri de munca top

Ferrobeton, crestere cu 50% a afacerilor

untitledFerrobeton Romania, producator de elemente din beton prefabricat si precomprimat, a inregistrat in aceasta vara o crestere a cifrei de afaceri cu 50% comparativ cu acelasi interval al anului precedent.
Potrivit reprezentantilor companiei cresterea se datoreaza investitiilor facute in cursul anului 2013 in extinderea echipei si a capacitatii de productie de la 1.800 mc la 2.200 mc.
Alpar Kozma, director vanzari Ferrobeton, a precizat:
“Suntem pregatiti sa sustinem lucrari importante, chiar una din noutatile pentru anul 2014 este ca Ferrobeton poate deveni antreprenor general pentru structuri industriale de dimensiuni mici si medii.”
Pentru anul 2014 reprezentantii companiei previzioneaza o cifra de afaceri de 8 milioane euro, cota de piata fiind estimata intre 4 si 6%.

Cele importante proiecte in care a fost implicata compania Ferrobeton in vara lui 2014 sunt:  pasajul Mihai Bravu pentru care au fost livrate 88 grinzi principale, hala depozitare Monsanto, Sinesti, hala productie si depozitare Draxlmaier, Codlea, structura prefabricate Centru Comercial Mega Mall, Bucuresti.
Ferrobeton a intrat pe piata din Romania in 2008 printr-o investitie de 8 milioane euro. Compania detine o fabrica cu o suprafata de 10.000 mp si o capacitate de productie anuala de 22.000 mc.

Sus