Oferte locuri de munca top

Exproprierile pentru Autostrada Sibiu – Orastie, modificate

In lista exproprierilor pentru realizarea Autostrăzii Sibiu – Orăștie se vor face schimbări importante. Mai multe imobile ce fac parte din coridorul de expropriere necesită actualizări ale suprafețelor și valorilor de despăgubire. Totodată, sunt necesare noi exproprieri, dar și anularea unor exproprieri propuse inițial.

Astfel, în urma întocmirii documentațiilor cadastrale individuale, pentru 420 de imobile este necesară actualizarea datelor de identificare, a suprafețelor și valorilor de despăgubire. În același mod, au fost identificate încă două poziții rezultate din dezmembrarea unor imobile. Pentru aceste 422 de imobile, valoarea de despăgubire ajunge la 694.929 lei.

Diferența dintre suma consemnată inițial și cea rezultată conform noului raport de evaluare este de 1.459.857 lei, sumă care va fi virată la bugetul de stat.

Exproprierile sunt propuse să fie suplimentate pentru încă 181 de imobile care fac parte din coridorul de expropriere, dar nu au fost identificate inițial. Imobilele se află pe raza localităților Sebeș, Șibot și Vințu de Jos din județul Alba, Geoagiu și Romos din județul Hunedoara și Săliște din județul Sibiu. Sumele individuale pentru expropriere sunt în cuantum total de 330.458 lei pentru o suprafața totală de  227.226 mp.

În același timp, 348 de imobile nu se mai regăsesc în interiorul coridorului de expropriere și trebuie să fie abrogate. Suma rezultată din anularea consemnărilor aferente pozițiilor antemenționate este de 3.446.382 lei, sumă care, după aprobarea prezentului proiect de act normativ, va fi virată la bugetul de stat

Totodată, pentru 248 de imobile nu va mai fi necesară exproprierea, aceste făcând parte din domeniul public al județelor Alba, Hunedoara și Sibiu.

 

Descărcați aici Lista exproprierilor

 

 

 

 

Citiți și:

Un mare parc industrial va fi extins cu 11.000 mp sc

A fost autorizata construirea a peste 1.100 apartamente

300 apartamente premium plus, in Bucuresti

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus