Oferte locuri de munca top

Exproprieri suplimentare pentru Pasajul Centura Bucuresti – Domnesti

Va începe exproprierea imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar din coridorul de expropriere al Pasajului suprateran pe DJ 602 Centura București-Domnești.

Imobilele și sumele aferente despăgubirilor au fost aprobate de către Guvern, iar decizia a intrat în vigoare prin publicarea în Monitorul Oficial.

În total, sunt vizate 127 de imobile proprietate privată. Mai exact, este vorba despre imobile situate pe raza municipiului București – sectorul 6 și a localităților Domnești, Bragadiru și Clinceni din județul Ilfov.

Sumele individuale estimate de către expropriator, aferente despăgubirii pentru imobilele proprietate privată sunt în cuantum total de 12,7 milioane lei. Suma este alocată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

Sumele individuale se virează de către Ministerul Transporturilor, în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A., la dispoziția proprietarilor de imobile proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, în vederea efectuării plății despăgubirilor în cadrul procedurilor de expropriere.

Totodată, planul cu amplasamentul suplimentar al lucrării de utilitate publică de interes național, aprobat în cadrul aceleiași Hotărâri, se aduce la cunoștință publică prin afișarea la sediul consiliilor locale implicate, respectiv prin afișare pe pagina proprie de internet a expropriatorului.

Amintim faptul că pentru proiectarea şi execuţia Pasajului Suprateran pe DJ 602, Centura Bucureşti – Domneşti contractul a fost semnat în luna mai 2017, având termenul de finalizare anul 2019. Acesta a fost semnat între CNAIR şi Asocierea S.C. Straco Grup S.R.L. – S.C. Comnord S.A. – S.C. Specialist Consulting S.R.L.

Lucrările de artă prevazute în proiect cuprind trei mari categorii:

* Pasaj suprateran peste Centura rutieră a municipiului București și CF pe strada Prelungirea Ghencea și DJ 602

* Pasaje pe Șoseaua de Centură pe bretele de urcare/coborâre la intersecția giratorie denivelată

* Intersecție giratorie denivelată propriu-zisă.

 

Descărcați aici Lista imobile exproprieri Pasaj Suprateran Centura București – Domnești

 

 

 

 

Citiți și:

Prima hala de peste 20 mii mp, dintr-un amplu proiect logistic

Clădiri cu 20 niveluri, in pregatire in Capitala

Preturi mai mari pentru cimentul la sac

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2019

Sus