Oferte locuri de munca top

Exproprieri suplimentare pentru Centura București

Procesul de expropriere pentru Centura Bucureștiului continuă. Astfel, urmează să fie expropriate încă 113 imobile situate pe amplasamentul centurii între A1 – DN7 și DN2 – A2. Până acum au mai fost aprobate prin Hotărâri de Guvern despăgubiri pentru 584 imobile.

Pentru exproprierile suplimentare suma necesară ajunge la aproximativ 8 milioane lei.

După realizarea documentațiilor cadastrale individuale au rezultat diferențe în ceea ce privește datele de identificare ale unor imobile supuse exproprierii. Astfel, au fost identificate 22 imobile care fac parte din coridorul de expropriere, dar care nu au fost supuse procedurii de expropriere anterioare.

De asemenea, a fost identificat și un monument istoric aflat pe raza localității Dobroești, care reprezintă atât teren, cât și construcție.

Totodată, printre cele 94 de imobile asupra cărora au intervenit modificări în ceea ce privește suprafața expropriată, s-au descoperit neconcordanțe în actele cadastrale.

Nu în ultimul rând, pentru 54 de imobile au rezultat diferențe între suprafața supusă exproprierii și cea înscrisă inițial.

Suma necesară exproprierilor suplimentare va fi alocată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

 

Descărcați aici Lista imobilelor prevăzute pentru despăgubiri

 

 

 

Citiți și:

Ce planuri de dezvoltari imobiliare sunt in nordul Bucurestiului

Terenul pentru un viitor ansamblu rezidential a fost precontractat

Au fost autorizate o cladire de birouri si una de locuinte

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus