Oferte locuri de munca top

Exproprieri suplimentare pentru Centura Bucuresti – sector Sud

Pentru realizarea lucrărilor pe autostrada de Centura București – sector Sud km 52+770 – km 100+900 sunt necesare exproprieri suplimentare.

Proprietățile expropriate se află pe raza localităților Cernica, Glina, Popești Leordeni și Berceni din județul Ilfov (lista imobilelor propuse spre despăgubire este atașată la finalul articolului).

Noile exproprieri sunt necesare întrucât vor fi realizate intervenții pentru relocarea și protejarea unei conducte de transport gaze naturale.

Suprafața suplimentară care va trebui ocupată ajunge la 9.282 mp și este aferentă unui număr de 40 de imobile proprietate privată.

Lista proprietarilor/deţinătorilor imobilelor a fost elaborată pe baza informațiilor furnizate de către unitățile administrativ-teritoriale ale Cernica, Glina, Popești-Leordeni și Berceni din județul Ilfov și confirmate de către primar prin ștampilă și semnătură.

Incep lucrari rutiere pe doua sectiuni de drumuri

Suma aferentă despăgubirii este de 278,20 mii lei.

Autostrada de centură București, este formată din două sectoare, respectiv sectorul Centură Nord de la km 0+000 – km 52+770 și Sector Centură Sud de la km 52+770 la km km 100+900, asigură o legătură directă între Autostrada A1 – București – Pitești și Autostrada A2 – București Constanța. Această autostradă va asigura fluidizarea întregului trafic rutier care tranzitează zona capitalei precum și fluidizarea traficului generat de marile centre urbane din zona de influență a autostrăzii.

Pentru obiectivul de investiţii „Autostrada de centură Bucureşti”, sector Centura Sud km 52+770 – km 100+900″, indicatorii tehnico – economici au fost deja aprobaţi.

 

 

 

Descărcați aici

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus