Oferte locuri de munca top

Exproprieri pentru autostrada Cornetu -Tigveni

Incep procedurile de expropriere a imobilelor care constituie coridorul de expropriere al Autostrăzii Sibiu – Pitești: Secțiunea 3 Cornetu –Tigveni (atașat găsiți lista imobilelor).

Expropriator este statul român, reprezentat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere — S.A.

Despăgubirile acordate pentru imobilele aflate pe coridorul de lucrări sunt în cuantum de 16.153.000 de lei și sunt alocate prin bugetul minsterului.

Exproprierile sunt realizate situate pe raza localităților Cepari, Sălătrucu, Șuici și Tigveni din județul Argeș, precum și pe raza localităților Perișani și Racovița din județul Vâlcea.

Sumele individuale prevăzute se virează de către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii într-un cont de trezorerie deschis pe numele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere — S.A., în termen de cel mult 30 de zile de la data aprobării cererii de deschidere de credite.

Proiectarea și execuția Autostrăzii Sibiu – Pitesti: Sectiunea 3 Cornetu – Tigveni are o lungime de 37,40 km și se desfășoară pe teritoriul județelor Vâlcea si Argeș.

Valoarea contractului este de circa 4,76 miliarde lei fără TVA

Vor fi realizate:

–  55 structuri cu o lungime totală de aproximativ 15.77 km

–  tunel cu o lungime de 1,70 km

–  7 tunele cu o lungime de 0,55 km

–  aproximativ 5650 ml lucrări de consolidare versanți/ susținere corp autostradă

Perioada de execuție a lucrărilor este de 59 de luni.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2021

Sus