Oferte locuri de munca top

Exproprieri mai scumpe pentru Centura Timisoara Sud

Cu aproape 3 milioane de euro va fi suplimentată suma prevăzută pentru exproprierile necesare lucrărilor la Varianta de ocolire Timișoara-Sud. Aceasta față de valoarea exproprierilor inițiale aprobate în anul 2019. Modificările urmează să fie aprobate de către Guvern.

Astfel, va fi actualizată situația imobilelor afectate de realizarea lucrării de utilitate publică, întrucât după recepționarea de către ANCPI/OCPI a documentațiilor cadastrale individuale, anumite date de identificare a imobilelor supuse exproprierii au suportat modificări, în ceea ce privește, suprafața de expropriat, categoria de folosință sau poziționarea intravilan / extravilan.

Diferențele din măsurători vizează un număr de 80 de imobile pe raza localităţilor Timișoara, Sînmihaiu Român, Șag, Giroc și Ghiroda, din județul Timiș,

În urma rectificării datelor și sumelor aferente despăgubirilor, suma prevăzută pentru despăgubiri a fost suplimentată, ajungând la 13.955.162 lei.

Valoarea aferentă despăgubirii pentru imobilele prevăzute în proiectul de Hotărâre a Guvernului, rezultă din raportul de evaluare întocmit de către evaluatorul autorizat ANEVAR, domnul Gheorghe Belea.

Întreaga suprafață de teren ce urmează a fi afectată de executarea lucrărilor preconizate este inclusă în coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național.

Exproprierile aprobate în 2019 au o valoare de 31.883 mii lei și vizau 464 imobile.

 

Descărcați aici Lista exproprieri VO Timisoara Sud

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2021

Sus