Oferte locuri de munca top

Exproprieri de 9 mil euro pentru Autostrada Ploiesti-Buzau

La aproape 9 milioane de euro se ridică valoarea exproprierilor necesare pentru execuția lucrărilor la Autostrada Ploiești – Buzău. Guvernul urmează să aprobe amplasamentul lucrării, conform variantei finale a studiului de fezabilitate, precum și declanșarea procedurilor de expropriere.

Exproprierile vizează un număr de 2.389 imobile proprietate privată pe raza localităților Săhăteni, Ulmeni, Movila Banului, Pietroasele, Stâlpu, Buzău, Țintești din județul Buzău. Suprafața totală este de 5.286.269 mp.

Despăgubirile, în valoare de 43.230 mii lei, au rezultat din raportul de evaluare întocmit în luna august 2021 de către experții autorizați ANEVAR Grădinaru Nicoleta și Grădinaru Nicolae.

Autostrada Ploiești-Buzău străbate teritoriul administrativ a două județe: județul Prahova, de la km 0+000 la km 30+660, județul Buzău de km 30+660 la km 63+250.

Proiectul face parte din rețeaua rutieră TEN-T Central, obiectivul fiind, de asemenea, cuprins în Master Planul General de Transport.

Coridorul facilitează accesul în zona turistică Neamț sau nordul Moldovei. Se desfășoară la contactul dintre Subcarpații Curburii și Câmpia Română între Ploiești și Mărășești, Culoarul Siretului între Mărășești și Pașcani, Podișul Sucevei între Pașcani și Siret.

Vă amintim faptul că indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții Autostrada Ploiești – Buzău au fost aprobați în anul 2021.

 

Descărcați aici Lista imobilelor

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

 

 

Sus