Oferte locuri de munca top

Expozitia – concurs a Bienalei Nationale de Arhitectura, lucrari selectate

Afis BNA2014 50x70 actualizat 29.08.2014In perioada 1 – 15 septembrie 2014, se va desfasura predarea finala a lucrarilor selectate pentru expozitia – concurs a Bienalei Nationale de Arhitectura.
Lista lucrarilor selectate se gaseste pe site, aici.
Participantii au obligatia sa respecte formatul panourilor (continut conform fazei de preselectie, dimensiune, layout, rezolutie).
Prezentarea digitala a proiectului se va preda pe CD / DVD, impreuna cu panourile.
Continutul prezentarii digitale este la latitudinea autorului, putand fi, dupa caz, in format .jpg, .ppt, .pdf, .avi.
La sectiunea Publicatii de arhitectura, predarea se face in 3 exemplare. In situatia cartilor si revistelor, se vor preda 2 exemplare tiparite si un CD / DVD cu publicatia in format .pdf
 In situatia publicatiilor exclusiv digitale, continutul acestora va fi predat pe trei CD / DVD – uri.
Pentru probleme de continut si de conformitate cu Regulamentul, puteti lua legatura direct cu curatorii sectiunilor, respectiv: Adrian Spirescu arhitectspirescu@yahoo.com (Arhitectura locuintei); Georgica Mitrache atelier@tad-arhitectura.ro (Arhitectura dotarilor comuntare si de productie); Radu Pana pana.radu@gmail.com (Tehnologie, inovatie si sustenabilitate in arhitectura); Mihaela Criticos mihaela.criticos@gmail.com (Publicatii de arhitectura); Anca Bratuleanu bratuleanu@gmail.com (Arhitectura patrimoniului cultural); Marcu Marius Lepadat mbstudio@mbstudio.ro (Arhitectura spatiului interior); Florin Muresanu gomarchgo@yahoo.com (Arhitectura spatiului public si urbanismul).
Predarea se va face in perioada 1 – 15 septembrie 2015, la U.A.R. – Centrul de Cultura Arhitecturala, situat in Bucuresti, str. Jean Louis Calderon nr. 48, sector 1 (persoana de contact Amalia Nastase,  tel. 0721.130.678), in zilele lucratoare, intre orele 10:00 – 15:00.
La predare, autorii vor depune si o copie a documentului ce atesta plata taxei de participare de 40 lei pentru fiecare lucrare inscrisa.
Pentru participantii din provincie, materialele pot fi transmise si prin curierat, cu conditia asigurarii efectuarii predarii acestora in cadrul programului specificat mai sus.

Sus