Oferte locuri de munca top

Expo Market Doraly a fost vandut

Expo Market Doraly, cel mai vechi parc en-gros, cash & carry și logistic urban din țara noastră, a fost vândut investitorilor belgieni de la WDP. Aceștia l-au achiziționat de la ARA Europe și Gheorghe Iaciu, cel care a fondat proiectul în 1993.

Amplasat în nord-estul Bucureștiului, Expo Market Doraly acoperă o suprafață de aproximativ 110.000 de mp și cuprinde un total de 37 de pavilioane, în care își desfășoară activitatea peste 400 de comercianți. Locația are acces direct la drumul de centură existent și nou al Bucureștiului.

Împreună cu WDP, care va efectua administrarea activelor, Gheorghe Iaciu și echipa actuală de management a proprietății vor continua să gestioneze proiectul.

Expo Market Doraly este un activ rezilient, cu un portofoliu puternic de chiriași, de producători, importatori și distribuitori.

Expo Market Doraly SRL  a realizat în 2022 o cifră de afaceri de peste 80,97 milioane lei și a raportat o pierdere de peste 1,9 milioane lei, potrivit celor mai recente date de la Ministerul Finanțelor.

Noi spatii comerciale, in apropierea Capitalei

WDP România are o prezență puternică pe piața locală, cu un portofoliu de aproape 1,7 milioane mp. Parcurile industriale ale companiei sunt amplasate în întreaga țară, în toate zonele urbane importante – București, Timișoara, Pitești, Arad, Cluj, Brașov, Sibiu, Brăila, Deva, Constanța, Râmnicu Vâlcea și Ploiești.

WDP România dezvoltă facilități built-to-suit și oferă soluții personalizate pentru companii din diverse domenii, cum ar fi producție, retail, farmaceutic sau logistică.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2024

Revista Arena Constructiilor aprilie 2024

Sus