Oferte locuri de munca top

Executantul pentru construcţia Transagropolis a fost desemnat

untitled17Compania Conest S.A. este câştigătoarea contractului de construcţie a centrului Transagropolis – Transfrontier Agribusiness Support.
Executantul va realiza lucrări de construcţii, instalaţii, montaj utilaje şi va asigura echipamentele tehnologice pentru punerea în funcţiune a obiectivului de investiţii.
Valoarea totală fără TVA a contractului este de 17,06 milioane lei, din care lucrări de construcţii plus montaj 12,3 milioane lei.
În comuna Leţcani, pe o suprafaţă de 2 ha de teren, se vor realiza: un spaţiu de producţie principal (spaţiu pentru linii de procesare, spaţiu de desfacere şi prezentare) un Centru Suport Afaceri, o serie de amenajări exterioare (alei betonate, parcări pentru 40 de autovehicule, camioane şi maşini de transport, gard (împrejmuire) precum şi recordarea la o serie de utilităţi: electricitate, alementare cu apă, canalizare.
Construcţiile vor avea funcţiuni diverse: piaţă de gros, birouri (consultanţă agricolă, credit agricol), showroom, parcare, showroom exterior, două loturi amenajate pentru concesionare/închiriere către firmele care doresc să-şi construiască hale/sediu în Transagropolis.
În cadrul licitaţiei deschise organizate de Consiliul Judeţean Iaşi au fost depuse un număr de şapte oferte din care patru au fost declarate admisibile. Contractul a fost atribuit companiei Conest în 10 septembrie.

Sus