Oferte locuri de munca top

Executantul Centrului T.E.A.M. va fi desemnat in mai

Un noua structura de sprijinire a afacerilor Centru T.E.A.M. (Tehnologie, evolutie, antreprenoriat, microintreprindere) va fi creat in zona Metropolitana Cluj.
Valoarea totala a proiectului este de 49,71 milioane lei, din care valoarea nerambursabila solicitata se ridica la 23,41 milioane lei.
Procedura de achizitie publica aferenta semnarii contractului de executie se afla in faza de comunicare a rezultatelor procedurii catre participanti, atribuirea contractului fiind estimata a se realiza in cursul lunii mai.
Noua cladire va avea o suprafata utila de 4.840,28 mp (suprafata utila cladire birouri si servicii suport – 3.301,83 mp; suprafata utila spatii microproductie – 1.538,45 mp).
In Centrul TEAM isi vor avea sediul cel putin 13 firme in doi ani de la finalizarea proiectului. In proportie de 90% va fi vorba despre IMM-uri din care 75% intreprinderi micro si mici.
De asemenea in termen de doi ani centrul trebuie sa ajunga la un grad de ocupare pe componenta de birouri de 80%, iar pe componenta de hale de productie de 100%.
Durata totala de implementare a proiectului este de 24 luni.
Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1 „Sprijinirea durabila a oraselor – poli urbani de crestere”.

Sus