Oferte locuri de munca top

Europa a revenit: Cresc investiţiile imobiliare

1024px-Europe_satellite_orthographicPlasamentele făcute de investitori în sectorul imobiliar ar putea înregistra o creştere de aproape o treime în numai trei ani, ajungând la peste 18% din piaţă la sfârşitul lui 2015.
Astfel, investiţiile consistente la nivel internaţional şi schimbarea modului în care instituţiile îşi gestionează proprietăţile, precum şi din ce în ce mai multe companii listate la bursă au adus o creştere de 2% anul acesta, potrivit European Public Real Estate Association -EPRA.
“Europa a revenit. Încă de acum doi ani EPRA a mizat pe o revenire a sectorului imobiliar aflat în acel moment mult sub cel din Asia sau America de Nord. Se pare că investitorii au mizat pe povestea revenirii.  Pieţele  care au influenţat cel mai mult creşterea sunt cele din Spania, Irlanda şi mai recent, Italia. Sper ca la anul să putem anunţa o creştere cu 2% a sectorului imobiliar pe piaţa globală”, a declarat Philip Charls, CEO al EPRA.
Valoarea capitalului companiilor de investiții imobiliare listate la bursă era de 145 de miliarde de euro la sfârşitul lunii august, reprezentând 15,65% din Indexul Global, potrivit  propertyfundsworld.com.

Sus