Oferte locuri de munca top

Etapa I a Metro City Academiei va fi gata până la iarnă

metrocity-academieiStructura de rezistenţă a primului bloc de 12 etaje din ansamblul rezidenţial Metro City Academiei este finalizată şi urmează ca până la finele lunii noiembrie să fie gata şi finisajele.
Structura este realizată de Confrasilvas Confraje SRL, filiala din România a firmei portugheze Confrasilvas.
Freddy Guimaraes, directorul Confrasilvas Confraje SRL, ne-a spus că a început lucrul la structura de rezistenţă a celui de-al doilea bloc de 10 etaje iar în prezent se execută radierul. Structura celui de-al doilea bloc va fi finalizată în februarie 2016, urmând ca în vara anului viitor să fie terminate şi finisajele.
Ansamblul rezidențial MetroCity Academiei este în constucţie pe  Strada Ion Garbea nr 26, în apropierea Academiei Militare, din București. Cele 230 de apartamente ale ansamblului vor fi realizate în două etape de execuţie. Primul bloc cu 12 etaje va avea 110 unităţi. Proiectant general este firma Arhi Grup
Dezvoltatorul Construct Aprodex, companie deţinută de Halit şi Gursel Ozturkmen, va investi aproximativ 10 milioane de euro în acest proiect rezidenţial.
Confrasilvas au mai participat la constructia centrului comercial Sun Plaza din sudul Capitalei si cea a clădirii de birouri Lakeview de pe strada Barbu Văcărescu din Bucureţti, dar şi la lucrări de infrastructură: viaduct Pipera-Tunari, staţia de epurare Brăila, centrala Turceni.

Sus