Oferte locuri de munca top

Ericsson isi extinde birourile din West Gate

1585.jpg Ericsson Romania, subsidiara locala a producatorului suedez de echipamente de telecomunicatii, isi extinde cu 4.000 de mp suprafata de birouri ocupata in parcul de afaceri West Gate, din vestul Bucurestiului. Suprafata inchiriata de Ericsson ajunge astfel la 16.000 de metri patrati, in timp ce perioada contractuala a fost prelungita pana in anul 2019.
Ericsson Romania si-a relocat activitatea in complexul de birouri West Gate in anul 2008, cand a inchiriat o suprafata de 4.000 de mp. Compania s-a extins treptat in trei din cele cinci cladiri ale parcului de afaceri, iar cea mai recenta extindere va atrage dupa sine si o consolidare a birourilor.
Liviu Tudor, presedintele Genesis Development, proprietatul parcului de afaceri, a declarat:
„Pe piata spatiilor de birouri, relatia chirias-proprietar se intinde pe cel putin cinci ani. In aceasta perioada, businessul companiilor evolueaza si de aceea, in calitate de proprietar, trebuie sa dam dovada de flexibilitate pentru a le putea acoperi toate cerintele. Colaborarea cu Ericsson este unul dintre cele mai bune exemple: urmarim atat posibilitatea de extindere a suprafetei ocupate, cat si consolidarea operatiunilor pentru o mai buna eficientizare.”
In urma acestei extinderi, gradul de ocupare al West Gate a crescut la 96%. Alte extinderi importante realizate recent au fost Societe Generale (de la 2.500 la 5.000 de mp) si WNS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de BPO (de la 1.500 la 4.000 de mp).
West Gate, amplasat in cartierul Militari, in imediata apropriere a statiei de metrou Preciziei, este compus din cinci cladiri de birouri, cu o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de mp.

Sus