Oferte locuri de munca top

Energia si infrastructura, domeniile de interes ale investitorilor austrieci

Investitorii austrieci sunt interesati in principal de proiectele din zona energiei si a infrastructurii de transport, a afirmat Michael Schwarzinger, Consilierul Comercial al Ambasadei Austriei, in cadrul unei intalniri dintre ministrul economiei si reprezentantii celor mai importante companii austriece. Evenimentul a fost organziat marti,14 ianuarie, de catre Biroul Comercial al Austriei la Bucuresti.
Cu aceasta ocazie ambasadorul Michael Schwarzinger a reiterat importanta economiei romanesti pentru investitorii austrieci si interesul acestora pentru proiecte de afaceri din Romania.
La randul sau ministrul Andrei Gerea a accentuat preocuparea Guvernului Romaniei si a ministerului pe care il conduce pentru stabilitate si predictibilitate. Gerea a amintit totodata masurile de reducere a fiscalitatii, mentinerea cotei unice si reducerea cu cinci puncte procentuale a CAS, care este anuntat-a pentru cel de al doilea semestru al anului 2014.
„Romania ofera conditii si are potential economic pentru partenerii straini.”, a tinut sa precizeze Gerea investitorilor austrieci. „Trebuie sa fructificam acest potential, atat la nivel politic, cat si la nivel economic.”, a mai adaugat oficialul roman.

Sus