Oferte locuri de munca top

Emisiunea de noi acţiuni Cemacon a ajuns pe ultima sută de metri

CemaconMâine este ultima zi în care investitorii mai pot subscrie la emisiunea de acţiuni a producătorului de blocuri ceramice Cemacon.
Compania a demarat în luna octombrie o operaţiune de majorare a capitalului social, prim emisiune de noi acţiuni, cu suma maximă de 8,8 milioane de lei, aplicabilă acţionarilor Cemacon de la data de înregistrare 15 aprilie 2014. Intermediarul operaţiunii este SSIF Broker.
Reprezentanţii companiei estimează că gradul de subscriere va depăşi 80% din valoarea majorării.
Preţul actual de tranzacţionare a acţiunilor Cemacon este de peste 0,6 lei pe acţiune, iar media pe ultimele 3 luni este de peste 0,9 lei pe acţiune. Subscrierea se face la valoarea nominală de 0,1 lei pe acţiune.
La începutul acestei spătămâni, compania a reconfirmat trendul ascendent, prin raportarea rezultatelor la 9 luni: rata profitului net de 8%, creştere cu 37% a cifrei de afaceri brute şi profit operaţional în creştere cu 57%.
Compania se află în faza finală de implementare a restructurării datoriei cu BCR. Prin aceasta, îndatorarea de peste 31 milioane de euro se va reduce la 13 milioane de euro, restructurată pe o perioadă de 10 ani.

Sus