Oferte locuri de munca top

Editura Polsib se transformă în dezvoltator imobiliar

uta officesEditura Polsib SA din Sibiu s-ar putea transforma într-o societate de dezvoltare imobiliară sub conducerea Imotrust Arad.
Absorbţia Polsib de către Imotrust va fi supusă aprobării acţionarilor în şedinţa de luna viitoare.
Totodată urmează ca acţionarii să se exprime asupra propunerilor de schimbare a conducerii societăţii Polsib şi a obiectivului de activitate al acesteia, precum şi cu privire la închiderea punctului de lucru de pe Şos. Alba Iulia din Sibiu.

În cadrul şedinţei din 23-24 octombrie acţionarii Polsib se vor vota „pentru” sau „împotriva” propunerii de schimbare a obiectivului de activitate al Polsib din activităţi de tipărire în dezvoltare imobiliară. De asemenea va fi supusă votului acţionarilor intenţia de a desfiinţa librăria din Şos. Alba Iulia, nr. 40.
Pe ordinea de zi se află şi punctul privind numirea unui nou consiliu de administraţie. Membrii propuşi sunt: Ovidiu Beniamin Bodre, CEO în cadrul a diverse firme ale Grup Imotrust-UTA-ARED, Josan Ioan Kocsis, avocat şi Carolina Mistor, fost director economic Imotrust.

Convocarea adunării acţionarilor din 17 noiembrie va avea ca scop aprobarea uneia dintre cele trei variante de fuziune: absorbţia de către Imotrust a Polsib şi Imovest Clean; absorbţia de către Arcvia Minerva a Polsib şi Imovest Clean sau absorbţia de către Imovest Clean a Polsib.
La sfârşitul lunii iunie 2014 peste 58% din acţiunile Acrvia Minerva erau deţinute de Imotrust. De asemenea dezvoltatorul deţine acţiuni Imovest Clean.

Polsib a încheiat anul trecut cu un rezultat net de 19,77 milioane lei. Cifra de afaceri netă s-a ridicat anul trecut la suma de 2,12 milioane lei.

Sus