Oferte locuri de munca top

E.ON Romania doreste sa preia E.ON Instalatii Interioare

Compania E.ON Instalatii Interioare urmeaza sa fie preluata de catre E.ON Romania si Adrem Invest. In prezent Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea de concentrare economica ce urmeaza sa fie realizata.
Anterior realizarii operatiunii E.ON Instalatii Interioare SA facea parte din grupul E.ON.
E.ON Romania SRL, membra a grupului E.ON, este o companie platforma care sustine companiile E.ON oprationale in Romania in sectorul gazelor naturale si al electricitatii.
Adrem Invest SRL, membra a grupului Adrem, este specializata in ingineria industriala si are ca principale activitati dezvoltarea solutiilor pentru aplicatiile vidului in industrie, furnizarea de solutii de automatizare, citirea contoarelor electrice si a celor de gaze naturale.
E.ON Instalatii Interioare SA va avea ca obiect principal de activitate efectuarea reviziilor si verificarilor tehnice periodice a instalatiilor de gaze naturale.
Consiliul Concurentei va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de Legea concurentei

Sus