Oferte locuri de munca top

DX Braila Galati si drum Sacele: noi exproprieri

Exproprierea terenurilor situate pe amplasamente suplimentare necesare pentru continuarea lucrărilor la două proiecte de drumuri rutiere a fost aprobată astăzi de către Guvern

Despăgubirile ajung în total la peste 4 milioane de lei.

Exproprieri suplimentare ,,Drum expres Brăila – Galaţi”

Pentru continuarea lucrării este necesară ocuparea unei suprafețe suplimentare de 132.128 mp, aferentă unui număr de 248 de imobile proprietate privată.

Pentru justa despăgubire a imobilelor aflate pe amplasamentul suplimentar al lucrării este necesară suma de 3.249.100 lei.

Drumul expres va crea o nouă legătură rutieră care va facilita traficul între municipiile Brăila şi Galaţi, precum şi traficul de tranzit.

Odată cu construcţia podului suspendat peste Dunăre de la nord de Brăila şi dezvoltarea reţelei rutiere rapide în zonă, Drumul expres Brăila – Galaţi va funcţiona ca un tronson care să permită legătura între axele de circulaţie pe direcţiile sud-nord, est-vest şi municipiul Galaţi.

Bloc rezidential cu 12 niveluri, autorizat

Exproprieri suplimentare „Drum de legătură DN 1 A – Ocolitoarea Mică a Municipiului Săcele – Platforma Electroprecizia”

În vederea finalizării exproprierilor pentru această lucrare de utilitate publică au fost realizate documentaţii cadastrale și rapoarte de evaluare pentru imobilele expropriate a căror procedură de expropriere nu a fost finalizată și pentru imobilele afectate de lucrarea de utilitate publică.

Au fost identificate 118 imobile proprietatea privată și 12 imobile proprietate publică care sunt afectate suplimentar față de imobilele iniţial consemnate.

Despăgubirile au o valoare de 1.077.791 lei.

Aprobarea declanşării procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, reprezentând terenuri cu sau fără investiţii, va asigura accesul fără discrimininare la proprietăţile adiacente acestei lucrări.

 

Descărcați aici

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus