Oferte locuri de munca top

DX Bacau – Piatra Neamt: documentatia AMC avizata

Documentația multicriterială, etapa a doua, pentru Drumul Expres Bacău-Piatra Neamț, a fost avizată de CNAIR.

Lungimea estimată a traseului este de 52,12 km.

Anterior, CNAIR a solicitat proiectantului, Asocierea Search Corporation SRL – Egis Romania SA, să revizuiască documentația pentru Analiza Multicriterială de Traseu Etapa a doua și să asigure o distanță de minim 2,6 km între drumul expres și obiectivul Seveso (amplasat pe platforma industrială Săvinești).

Pe 3 august anul acesta, specialiștii CNAIR au prezentat în cadrul unei ședinte organizată la Prefectura Județului Neamț variantele rezultate din AMC etapa 1.

A fost discutată problema traseului în zona platformei industriale, în care își desfășoară activitatea o societate care este încadrată ca obiectiv Seveso și față de care reprezentanții I.S.U. și  C.J. Neamț au recomandat amplasarea variantelor de traseu la un minim de kilometri.

Ulterior, pe 14 decembrie, JASPERS, a transmis o serie de recomandări asupra documentului AMC 2 revizuit.

Proiectantul a transmis documentul revizuit prin asigurarea acestei distanțe la minim 2,6 km între drumul expres și obiectivul menționat.

Valoarea inițială a contractului este de 8.923.930 lei fără TVA.

Durata contractului este de 18 luni (de la data ordinului de începere).

Drumul Expres Bacău-Piatra Neamț face parte dintre proiectele ce beneficiază de finanțare din fonduri nerambursabile, aferente perioadei de programare bugetară a UE 2014-2020.

 

 

Sus