Oferte locuri de munca top

DTZ preia compania Cushman & Wakefield

23265102Compania de servicii imobiliare DTZ, susţinută de fondul de investiţii TPG, a convenit preluarea Cushman & Wakefield pentru suma de 2 miliarde de dolari.
În urma tranzacţiei compania îşi va păstra numele Cushman & Wakefield, potrivit Wall Street Journal.
Veniturile anuale a companiei nou formate vor fi de peste 5 miliarde de dolari, aceasta devenind a treia cea mai puternică societate pe piaţă, după CBRE Group şi JLL.
CBRE, a realizat venituri de 9 miliarde de dolari în 2014, iar JLL, venituri de 5,4 miliarde de dolari.

Noua companie Cushman & Wakefield va fi condusă de Brett White, fost director general al CBRE, care a contribuit ca această companie să devină lider de piaţă.

White, care a demisionat de la CBRE în 2012, a colaborat recent cu fondul TPG, care mai include PAG Asia Capital şi Ontario Teachers’ Pension Plan. În ultimele şase luni, TPG a cumpărat DTZ pentru 1,05 miliarde de dolari şi Cassidy Turley din Washington, într-o tranzacţie evaluată la până la 600 de milioane de dolari.
Cushman & Wakefield a înfiinţat un birou de consultanţă în România în 2007, prin preluarea biroului asociat Activ Consulting, cu care colabora de peste 11 ani, devenind astfel Cushman & Wakefield Activ Consulting.
DTZ este la rândul ei prezentă pe piaţa serviciilor de consultanţă imobiliară din România, prin intermediul DTZ Echinox.

Sus