Oferte locuri de munca top

Drumuri din Popesti-Leordeni, Domnesti si Afumati vor fi modernizate

Modernizarea unor tronsoane de drum național ce traversează orașul Popești-Leordeni și comunele Domnești și Afumați este în pregătire.

Deocamdată urmează să fie lansate procedurile de achiziție publică în vederea atribuirii contractelor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate.

Documentațiile de atribuire au fost transmise către Agenția Națională pentru Achiziții Publice, după cum a anunțat Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Proiectele vizate sunt:

* DN4 Șoseaua Olteniței

Lărgirea la două benzi pe sens a sectorului de drum cuprins între Pasajul Olteniței – Popești-Leordeni și nodul rutier de la intersecția Autostrăzii Bucureștiului A0 (Lotul 1 Sud) cu DN4.

* Pasaj DNCB – Domnești

Modernizarea sectorului de drum cuprins între Pasajul Domnești și strada Puțul Olteni, sector de drum care a fost preluat odată cu amplasamentul pasajului Domnești de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere în 2014.

* DN2 Afumați

Modernizarea sectorului de drum cuprins între km 11+500 – km 18+330, pe raza localității Afumați.

Principalele caracteristici solicitate vor fi, printre altele:

* amenajare trotuare

* realizare sistem de iluminat public

* realizarea unor treceri de pietoni cu pasaje subterane.

O singura oferta pentru un contract de aproape 108 mil euro

Aceste proiecte se desfășoară în colaborare cu Consiliul Județean Ilfov și cu primăriile orașului Popești-Leordeni, comunei Domnești și a comunei Afumați.

Sursa de finanțare este asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Durata fiecărui contract va fi de opt luni, din care șapte luni pentru perioada de elaborare a Studiului de Fezabilitate.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus