Oferte locuri de munca top

Drumul radial 9 Bucuresti are proiectant desemnat

Unul dintre drumurile radiale care va lega Bucureștiul de viitoarea autostradă de centură va putea intra în etapa de proiectare.

Primarul Nicușor Dan a anunțat că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru Drumul Radial 9 și anume Asocierea DP Consult SA – Explan SRL – Geologic Site SRL.

Valoarea ofertată pentru studiul de fezabilitate, elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire și obținerea Autorizației de Construire este de 16,31 milioane de lei fără TVA.

Drumul Radial 9 – Sud Expres are o lungime de 13.86 km și realizează conexiunea Vidra (Ilfov) – Autostrada A0 – DNCB – Bulevardul Metalurgiei/Gara Progresu.

Acesta nu este singurul drum radial care se află în pregătire.

Pentru Drumul radial 1 (DR 1 – Vest Expres) se află în deliberare ofertele depuse de proiectanți în vederea atribuirii contractului pentru SF-ul, PAC-ul și obținerea autorizației de construire. Valoarea estimată a acestui contract este de circa 17,24 milioane lei fără TVA.

Cai de acces la un mare magazin de bricolaj

Pentru Drumurile radiale 4 (DR 4 – Nord Expres) și 10 (DR 10 – Măgurele Expres) se află în faza de evaluare calificare și tehnică ofertele pentru atribuirea SF-urilor, PAC-urilor și obținerii autorizațiilor de construire.

Contractul pentru proiectarea DR 4 are valoarea estimată de 19,97 milioane lei fără TVA, iar cea pentru DR 10  este de maxim 18,45 milioane lei fără TVA.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus