Oferte locuri de munca top

Drumul Radial 1 Vest Expres va intra in proiectare

Drumul Radial 1 Vest Expres ,care va conecta Autostrada A0 de Centura Capitalei și Bulevardul Timișoara, este mai aproape de realizare.

Aceasta după ce Curtea de Apel București a menținut decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, anume respingerea contestației firmei turce.

Urmează ca firma desemnată câștigătoare să demareze pregătirea documentației tehnice.

CNSC a respins ca nefondată contestația firmei turce Mega Muhendislik Musavirlik AS în contradictoriu cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București.

Astfel, rezultă că firma clujeană Explan SRL va elabora proiectul pentru DR1.

Conform președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma: ”DR 1 – Vest Expres va avea regim de șosea de mare viteză, o lungime de aproximativ 9 km și următoarele caracteristici: 4 benzi de circulație (câte două pe fiecare sens), piste pentru biciclete și trotuare.”

Valoarea totală estimată pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (SF), Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) și obținerea Autorizației de Construire pentru Obiectivul „Orbital Bucuresti – Drumul Radial 1 (DR 1- Vest Expres)” este cuprinsă în intervalul 14,5 și 17,2 milioane de lei fără TVA.

Vor incepe lucrarile in cea de-a treia etapa a unui mare proiect rutier

Durata contractului este de 12 luni iar finanțarea va fi realizată prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM.

DR1 va tranzita localitățile Domnești și Ciorogârla.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus