Oferte locuri de munca top

Drumul expres Oar – Satu Mare va intra in licitatie pentru alegerea constructorului

Va fi lansată procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de execuție a Drumului Expres Oar (frontiera româno ungară) – Satu Mare denumit “Someș Expres”.

”Am transmis astăzi la ANAP documentația de atribuire pentru construirea Drumului Expres care va asigura conexiunea dintre VO Satu Mare și localitatea Oar”, a anunțat Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Investiția totală pentru realizarea tronsonului românesc se ridică la 219,78 milioane de euro (TVA inclus), drumul expres având 10,83 km iar drumul de legătură 4,03 km.

Guvernul a aprobat, pe 27 octombrie, exproprierile pentru construirea acestui Drum Expres.

Pe traseul Drumului Expres Oar – Satu Mare vor fi construite: două noduri rutiere, două parcări (cate una pe fiecare parte) și un Centru Întreținere si Control.

Acest nou drum expres din România se va racorda la drumul expres M49 la granița cu Ungaria.

TOPUL DRUMARILOR: Pe trend ascendent, spre un adevarat boom

Contractul tip Fidic roșu este finanțat prin Programul Transport și prevede o durată de execuție a lucrărilor de 24 de luni.

După validarea documentației de atribuire, CNAIR va putea publica Anunțul de Participare aferent contractului pentru execuția lucrărilor, în cadrul căruia se va stabili și data limită pentru depunerea ofertelor.

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus